Velkommen til Mankazana Safaris

Vi tilbyder komfortable omgivelser i vores attraktive lodges med alle moderne bekvemmeligheder. Gæsterne kan vælge mellem 3 lodges, som hver især har deres egen specielle karakter og charme.

Man bliver vartet op fra et sundt landkøkken. Dette inkluderer lækker landlig morgenmad, friskbagt brød og delikate retter af vildt. Har man specielle kostønsker, står vores professionelle køkkenpersonale til rådighed.

Stanley Lodge.

En luksus i ”Out of Africa”-stil med brede verandaer, swimmingpool og udendørs pejs/grill. Lodgen har et moderne køkken, stor spisestue og en rummelig opholdsstue. Overnatning i 4 komfortable dobbeltværelser, alle med eget bad. Se billeder fra campen nederst på siden

Mbila Bush Camp

Mbila Bush Camp ligger ved Mankazanafloden - forbløffende i enkelhed, men med sans for detaljen. Placeret blandt vilde piletræer og kæmpesten. Lodgen har 6 sovepladser i 3 separate enheder med godt lysindfald og gasmadlavning / opvarmning. Mbila er kompakt, men rummelig. Trods placeringen op mod en klippeside i tæt bevoksning, er der en flot udsigt over solnedgange og over Mankazanafloden.

Kort sagt er dette et ideelt sted for dem, der ønsker at opleve en snert af udendørs liv i Afrika, men med de nødvendige grundlæggende bekvemmeligheder forudsat. Se billeder fra campen nederst på siden

Toppingvale

Lodgen er nybygget og særdeles eksklusiv. Fra terrassen er der en formidabel udsigt over Winterbergbjergene. Der er natur til alle sider. Nattens lyde kan nydes i fulde drag, når man sidder ved bålpladsen med en velfortjent "sundowner" i hånden efter en god dags jagt. Der er 4 dobbeltværelser med eget bad. En fantastisk opholdsstue. Et sted der skal opleves.

KLIK på billederne og se flere billeder fra de forskellige camps.