Ejere af Mankazana Safaris#

Mankazana Safaris er ejet og drevet af Frans og Justine Bussiahn, der også er ansvarlige for den daglige ledelse af Mankazana Safaris.

Begge er passionerede vildtentusiaster. Justine er opvokset i dalen og har dybe bånd til området. Hun leder Mbila-Lodge med sikkerhed og passion. Trods hendes smilende latter, venlige smil og fantastiske vildtretter, der med sikkerhed kan opvarme selv den koldeste vinterdag, så siger rygterne, at hun kan udkonkurrere de fleste professionelle skytter.

Frans har i hele sit liv ønsket sig at arbejde med jagt og vildt. Han vandt prisen ”Den bedste professionelle jæger i 2004” i Eastern Cape Game management association.

Frans bliver kaldt Mahlatini af sine hjælpere. Det betyder ”i skoven” på isixhosa, og bygger på den dybe kærlighed og respekt han har for de dyr, han jager.

Frans har en mastergrad i zoologi, er professionel jæger og har ”Hunting Concractor qualifications”. Det betyder, at han er i stand til at tilbyde gæsterne den bedst tænkelige professionelle og praktiske hjælp for at optimere gæsternes jagtoplevelser.