Trofæer og udstopning

Dine trofæer og evt. udstopning af det nedlagte, er lige så vigtige for os, som de er for dig. Derfor behandler vi dem med største omhu.

Snarest muligt efter at et trofæ er blevet skudt, transporteres det tilbage til vores slagtefaciliteter, hvor det afleveres til vores” skinning team”.

Kranierne mærkes og placeres enten i et nedkølet koldt rum eller fryserum. Trofæer opbevares højest 3 uger i denne tilstand, så er de indleveret til en konservator efter eget valg eller til en konservator anbefalet af Mankazana Safaris.

Med hensyn til transport gør de fleste konservatorer brug af en agent efter eget valg. Disse agenter er normalt i stand til at sørge for fortoldning i dit hjemland, selv om det kan være mere sikkert for dig at gøre brug af en lokal speditør.

De fleste konservatorer vil bestræbe sig på at være færdige med trofæer og udstopning indenfor 10 - 12 måneder, men afhængigt af tidspunktet på året, kan arbejdet tage op til 14 måneder at gennemføre.

Ønsker du at anvende en konservator herhjemme, eller ønsker du måske at bare at få dine trofæer sendt ubehandlet hjem, tager det normalt 4 - 6 måneder.